Private shopping

De winkel 1,5 uur voor uzelf? Wij bieden vanaf nu de mogelijkheid om een afspraak te maken voor Private Shopping bij John Edward – een circa 1,5 uur durende afspraak waarin wij u adviseren conform stijl en de gelegenheid. Uiteraard volgen wij de door de RIVM opgestelde regels nauwkeurig op.

De winkel zal gesloten zijn en u mag indien gewenst maximaal 1 gast mee te nemen naar uw bezoek. Ook voor het persoonlijk opmeten van de kleding hebben wij creatieve oplossingen bedacht, zodat u alle producten ook in deze tijd netjes op maat kunt krijgen. 


Boek hier uw Private Shopping. We houden de richtlijnen van het RIVM in acht, en houden ten alle tijde minimaal 1,5 meter afstand. Hygiëne staat ons hoog in het vaandel.

Mocht u zich niet 100% voelen dan willen we u verzoeken voor de keuze te maken thuis te blijven, ook als de afspraak al staat. De gezondheid van onze medewerkers en anderen om u heen gaat voor alles.

Verstuur aanvraag

Na het versturen van uw aanvraag ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw afspraak. Zonder tegenbericht verwachten u op de afgesproken tijd en datum, en verwelkomen we u met koffie en/of thee en zorgen we voor een veilige, aangename ervaring in onze winkel aan de Korte Hoogstraat 19 te Rotterdam.